Tel.: 06/22/562-380 | E-mail: mail@ezerszo.hu
Hírlevél regisztráció
Név:*
E-mail:*
Honlap

Új honlap készítésének folyamata

1. Célok és igények tisztázása, a honlapszerkezet és árajánlat elkészítése, a megrendelés

A honlapkészítés megkezdéshez elengedhetetlenül szükséges tisztázni az Ön – azaz a honlap tulajdonosa, működtetője – céljait, elvárásait a leendő honlap használatát, működését illetően, amely személyes megbeszélést igényel.
A honlaptervezés legfontosabb lépéseit itt foglaltuk össze az Ön számára.

Az elérni kívánt céloktól, a honlap látogatóinak jellemzőitől, a grafikai megjelenítés módjától, a használni kívánt interaktív funkcióktól, a tartalomfrissítés tervezett gyakoriságától függ a honlap tartalmi szerkezete, amelyet első körben legalább vázlatszerűen szükséges elkészíteni.
A tartalomszerkezet az egyes fő és almenüpontokat, kiegészítő funkciókat és azt az elérési struktúrát tartalmazza, amelyre később a honlap grafikai megjelenése és működtető programmotorja felépül. Ez alapján készítjük el egyedi árajánlatunkat, amely az egyeztetett paramétereket és a konkrét vállalási feltételeket tartalmazza. Az árajánlat kézhezvételét követően kerül sor a megrendelésre, amelyet minden esetben írásban kérünk megtenni.

Tovább...
A honlaptervezés legfontosabb lépései

A megrendelőktől kapott visszajelzések és a gyakorlati tapasztalatok alapján állítottuk össze honlapcsomagjainkat, amelyek tartalmi leírása és a közölt díjak útmutatóul szolgálhatnak az Ön számára. Tapasztalatunk szerint minden megrendelő egyedi igényekkel bír, amely alapján részükre egyedi honlapot készítünk.

Még az ajánlat elkészítése előtt fontos, hogy megismerjük az Ön céljait, elvárásait, speciális igényeit, hogy a honlap elkészítése során ezeket a leghatékonyabban tudjuk megvalósítani.

Honlapja fogja mindezeket közvetíteni a nagyvilág felé, ezért arra törekszünk, hogy mi is megismerjük vállalkozását, és lehetőség szerint azonosuljunk céljaival.

Új honlapja elkészítése, az Önnek szóló konkrét árajánlat kidolgozása előtt ezért egy részletekbe menő, általában egy-másfél órás időtartamú személyes találkozás során érdemes tisztázni a következőket:

Tovább...