Tel.: 06/22/562-380 | E-mail: mail@ezerszo.hu
Hírlevél regisztráció
Név:*
E-mail:*
Képújság

Ezerszó Képújság hirdetési feltételek

1. Adáskörzet: Mór város területén az UPC kábelhálózatán az alapcsomagban /~ 4.500 lakás/

2. Adásidő: 0-24 óráig folyamatos, megszakítás nélküli szerkesztéssel.

3. Műsoridő: a képújság teljes műsorideje 40-60 perc.

4. Hirdetések közzététele az Ezerszó Képújságban: nagyméretű hirdetések a kereskedelem, szolgáltatások, ingatlanpiac, álláshirdetések és a lakossági apróhirdetés rovatokban, kisméretű hirdetések és bannercsíkok külön rovatban tehetők közzé a megrendelő által kért tartalommal, az általa megjelölt időtartamra. A közzététel feltétele a megrendelőlap kitöltése, a megrendelőlap aláírása és a hirdetés ellenértékének megfizetése. A hirdetések tartalmáért a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. szerint a felelősséget elsősorban a Megrendelő viseli és a megrendeléssel egyidőben nyilatkozik arról, hogy az általa közzétenni kért reklámra a törvény szerinti tilalom vagy korlátozás nem áll fenn.5. A hirdetések típusa:
a/ Nagy méretű hirdetés, mérete: 620 x 510 pixel
b/ Kis méretű hirdetés, mérete: 180 x 330 pixel
c/ Bannercsík, mérete: 90 x 800 pixel

6. A hirdetések terjedelme:
Nagy hirdetések szövegterjedelme: képernyő oldalanként maximum 240 karakter
Kis hirdetések szövegterjedelme: képernyő oldalanként maximum 60 karakter
Bannercsíkok szövegterjedelme: képernyő oldalanként maximum 30 karakter

7. A hirdetések közzétételének időtartama:
Egy hirdetés megrendelésének minimum időtartama 1 nap, maximum időtartama 1 év.

8. A hirdetési oldalak megjelenési gyakorisága a műsorban:
a/ Nagy hirdetés: óránként legalább egy alkalommal
b/ Kis hirdetés: óránként legalább 5 alkalommal
c/ Bannercsík: óránként legalább 10 alkalommal

9. A hirdetésoldalak esetenkénti megjelenítési ideje:
a/ Nagy hirdetések: 40 mp/ oldal b/ Kis hirdetések: 20 mp/oldal c/ Bannercsíkok: 15 mp

10. Hirdetések szerkesztése:
A hirdetések megjelenítése a hirdető által készen átadott vagy az Ezerszó Reklám és Média és Web Stúdió által szerkesztett képformátumban történhet. Az egyes hirdetéseken belül külön felár és többletdíj nélkül lehetőség van foto, grafika, logo stb. megjelenítésére. A képformátumú hirdetések grafikus szerkesztési díját az árjegyzékben közzétett árak tartalmazzák. A képújságban a képformátumú hirdetések közzétételi díjával azonos áron megrendelhető kész videoanyagok megjelenítése is. A videoanyagok elkészítését, szerkesztését a közzétett árak nem tartalmazzák.

11. Változatás:
A legalább 1 hónapot elérő időtartamú hirdetések esetében a megrendelő a futamidőn belül - külön díj felszámítása nélkül - igény szerinti alkalommal változtathatja hirdetése szövegének tartalmát.

12. Hirdetési díjak és kedvezmények:
A hirdetésekért fizetendő díjat az Ezerszó Reklám és Média és Web Stúdió, mint szolgáltató által közzétett aktuális árjegyzék tartalmazza. A szolgáltató a hirdetési díjszabásban lakossági és üzleti hirdetési kategóriákat különböztet meg. A hirdetés alapdíjából az árjegyzék szerinti időtartam, mennyiségi és előrefizetési kedvezmények vehetők igénybe. Részletekben fizetendő folyamatos hirdetések megrendelése esetén az Ezerszó Reklám és Média Stúdió a megrendelés időpontjában érvényes árlista szerinti árakat a futamidő lejártáig garantálja.

13. Fizetési feltételek:
A hirdetési díj a megrendeléssel egyidőben készpénzben vagy üzleti hirdetések esetén átutalással történhet.
Az 1 hónapnál hosszabb időtartamú hirdetések esetében lehetőség van havonkénti részletfizetésre. A részletekben fizetett üzleti hirdetések esetében a lejárati időpont elérését megelőző szerződésbontás esetén a már eltelt időszakra a tényleges hirdetési időtartam szerint számított kedvezményekkel csökkentett díj fizetendő. A már megfizetett és a tényleges időtartamnak megfelelő díj közötti különbözetet a felmondás időpontjában számlázza a szolgáltató.